Kerstbuffetten 2025
Ook dit jaar verzorgen we kerstbuffetten in Haarlem en omgeving. We hebben het aanbod verder uitgebreid, dus neem vooral een kijkje bij al het lekkers dat we voor deze feestdagen hebben samengesteld.
Zoals vorig jaar worden de koude gerechten geleverd op individuele borden. De warme gerechten worden geleverd in chafing dishes: warmhoudapparatuur die je thuis eenvoudig kan gebruiken. In de bakken zitten twee branders die het eten langzaam opwarmen en vervolgens een aantal uur warm houden. Op een broodje afbakken na, hoef je dus niets zelf te koken of op te maken.
Alles wordt gebruiksklaar geleverd, zodat je je kan focussen op wat écht belangrijk is: samen zijn met de mensen die je lief zijn, genieten van elkaars gezelschap en natuurlijk van heerlijke kerstgerechten.
Om een menu te bestellen of de opties te bespreken kan je een mail sturen naar post@eetklub.nl of een appje naar +31 6 51236256. De minimale afname voor afhalen is 4 personen. Voor bezorging geldt er een minimale afname van 6 personen.
N.B.: Borden, bestek en servetten zijn inbegrepen in de prijs indien nodig.
Menu 1: 32,75 per persoon
Warme gerechten
U besteld 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap
- Kalfssukade in een heerlijke eigen jus geserveerd
- Kalkoenrollade met truffeljus
- Wildstoof met winterse groenten, vleugje espresso, rozemarijn & hazelnoten
- Tongrolletje met garnaaltjes in een romige citroen- botersaus
- Vegan curry met puntpaprika, bosui & kokos
Bijgerechten
Wij serveren alle bijgerechten voor het gezelschap
- Geroosterde wintergroenten pastinaak, pompoen & bospeen
- Gratin van aardappeltjes gegratineerd met kaas
- Rode kool met appel
- Stoofperen (koud)
Menu 2: 37,75 per persoon
Koude gerechten
- Opgemaakte rundvleessalade met diverse soorten vleeswaren
- Opgemaakte vissalade met diverse soorten gerookte vis
- Versgebakken brood
- Olijventapenade en kruidenboter
Warme gerechten
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap
- Kalfssukade in een heerlijke eigen jus geserveerd
- Kalkoenrollade met truffeljus
- Wildstoof met winterse groenten, vleugje espresso, rozemarijn & hazelnoten
- Tongrolletje met garnaaltjes in een romige citroen- botersaus
- Vegan curry met puntpaprika, bosui & kokos
Bijgerechten
Wij serveren alle bijgerechten voor het gezelschap
- Geroosterde wintergroenten pastinaak, pompoen & bospeen
- Gratin van aardappeltjes gegratineerd met kaas
- Rode kool met appel
- Stoofperen (koud)
Friandises
- Mix van Kerst zoetigheden
Menu 3: 42,75 per persoon
Koude gerechten
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
- Gravad lax, ingelegde Noorse zalm met biet & citrus
- Vegetarische Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groente en munt
- Gerookte eendenborst met paté, hertenham & cranberrycompote
- Versgebakken brood
- Olijventapenade en kruidenboter
Warme gerechten
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap
- Kalfssukade in een heerlijke eigen jus geserveerd
- Kalkoenrollade met truffeljus
- Wildstoof met winterse groenten, vleugje espresso, rozemarijn & hazelnoten
- Tongrolletje met garnaaltjes in een romige citroen- botersaus
- Vegan curry met puntpaprika, bosui & kokos
Bijgerechten
Wij serveren alle bijgerechten voor het gezelschap
- Geroosterde wintergroenten pastinaak, pompoen & bospeen
- Gratin van aardappeltjes gegratineerd met kaas
- Rode kool met appel
- Stoofperen (koud)
Dessert
- Kerstproeverij van de chef, wij gaan u verrassen!
Menu 4: 47,75 per persoon
Koude gerechten
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
- Gravad lax, ingelegde Noorse zalm met biet & citrus
- Vegetarische Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groente en munt
- Gerookte eendenborst met paté, hertenham & cranberrycompote
- Versgebakken brood
- Olijventapenade en kruidenboter
Soep
- Lichte kreeftensoep met basilicumroom (Vegetarische soep op aanvraag)
Warme gerechten
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap
- Kalfssukade in een heerlijke eigen jus geserveerd
- Kalkoenrollade met truffeljus
- Wildstoof met winterse groenten, vleugje espresso, rozemarijn & hazelnoten
- Tongrolletje met garnaaltjes in een romige citroen- botersaus
- Vegancurry met puntpaprika, bosui & kokos
Bijgerechten
Wij serveren alle bijgerechten voor het gezelschap
- Geroosterde wintergroenten pastinaak, pompoen & bospeen
- Gratin van aardappeltjes gegratineerd met kaas
- Rode kool met appel
- Stoofperen (koud)
Dessert
- Kerstproeverij van de chef, wij gaan u verrassen!
Friandises
- Mix van Kerst zoetigheden